Onderaannemers


Het uitvoeren van orders in onderaanneming voor drukkerijen, kartonnage- en afwerkingsbedrijven vraagt vertrouwen en discretie. We werken al jaren samen met tientallen grafische bedrijven en dit zowel voor druk als voor afwerking.

Voor het stansen en het aanbrengen van hotfoil op uw drukvellen zijn we de perfecte partner. Foliedruk, pregen, kappen, rillen en perforeren kan bij ons vanaf een papierformaat van 100 x 150 mm tot 750 x 1050 mm. We staan u bij met technisch advies en jarenlange ervaring.

Onze s52 drukpersen zijn voor kleine oplages de geschikte aanvulling op uw digitaal drukwerk. Bovendien kunnen ze ook enveloppen bedrukken. Voor grotere formaten of oplages beschikken we over een drukpers op formaat 750 x 1050 mm.

We beseffen dat de basis voor een goede samenwerking vertrouwen is. Korte productietermijnen en duidelijke afspraken zijn essentieel. U kan steeds rekenen op onze discretie en we leveren standaard in blanco verpakkingen. Bovendien staan we u bij met advies en zetten we vaart achter de productie zodat u uw klant de perfecte service kan bieden.

Meer informatie over onze mogelijkheden in hotfoil en stansen vindt u op hotfoil.be.

Belangrijk voor u als onderaannemer:


  • vertrouwen en discretie
  • advies met afwerkingen waar je zelf niet vertrouwd mee bent
  • snelheid en punctualiteit