Hotfoil


Hotfoil of warmfolie is een techniek waarbij een dunne laag folie op papier aangebracht wordt door middel van warmte. Een stempel of cliché brengt het beeld aan op het papier met een temperatuur van 130°C. Folie bestaat in allerlei kleuren, zowel glanzend als mat. Metaal-, spiegel-, holografische, laser- en zelfs transparante folies zijn mogelijk. Daarenboven kan folie gecombineerd worden met pregen of kan er structuur in de folie aangebracht worden.

Onze verschillende hotfoilpersen kunnen vele papierformaten aan.  Dit maakt dat we zowel voor naamkaartjes, briefpapier, enveloppen, affiches, doosjes, mappen, covers, etiketten, labels … de geschikte partner zijn voor het veredelen van uw drukwerk.

Folie geeft een bijzondere meerwaarde aan uw drukwerk. De aandacht van de consument wordt meteen naar uw product getrokken. Verpakkingen krijgen een luxueuze en exclusieve uitstraling. Covers van boeken en magazines springen onmiddellijk in het oog. Coupons en tickets worden beveiligd tegen namaak.

Voor meer informatie, bezoek onze website: hotfoil.be.