Verpakkingssector


We bieden op maat gemaakt verpakkingsdrukwerk aan. We werken voor de cosmetica-industrie, telecombedrijven, voedingsindustrie, medische sector,… Onze druk-en afwerkingsmachines zijn volledig uitgerust voor het maken van doosjes, labels, blisters, etiketten en wikkels en dit voor kleine tot middelgrote oplages.

Om uw verpakking te beschermen en extra uitstraling te geven voorzien we ze van dispersielak of plastificatie. Dispersielak wordt gelijktijdig met het drukken aangebracht en bestaat in hoogglanzende, glanzende, halfmatte en matte variantes.

Er zijn ook veel types plastificatie waarvan glanzend, matte en softtouch de bekendste zijn. Om nog meer de aandacht naar uw verpakkingen te trekken, voorzien we ze bijkomend van hoogglanzende of ultramatte UV-spotlak, glanzende hotfoil-effecten of blinddruk.

Onze stansmachines kappen doosjes en inlays perfect uit. Karton tot 2 mm wordt probleemloos in de juiste vorm gestanst. Wikkels worden scherp gerild. Bijsluiters worden op alle mogelijke manieren gevouwen.

Belangrijk voor u:


  • technische hulp bij het ontwerp
  • verschillende afwerkingsmogelijkheden
  • uitgebreid aanbod